Повечето хора предпочитат да живеят в точно определени райони и

...
Повечето хора предпочитат да живеят в точно определени райони и
Коментари Харесай

Покривни прозорци Тондах – Покани светлината в дома си

Повечето хора избират да живеят в тъкмо избрани региони и даже на тъкмо избрани етажи, тъй като по този начин се усещат най-добре. Най-вероятно всички сте чували изречения като " Аз там няма да пребивавам ".

Често изпитваме неподправена нужда да се усещаме оптимално уютно на " нашето място ", а точно - вкъщи. А, когато изберем точния квартал, в случай че имаме опция - избираме и етажа. В множеството случаи това са по-високите етажи. Но има и едно място, което е изключително желано - таванските пространства. Било то на къща или на жилищна постройка, тези пространства не могат да ни оставят безпристрастни.

 фотография: Винербергер

Навремето таванските стаи са се взимали от по-неплатежоспособни хора, заради дефекти на пространствата. С течение на времето обаче стартират да се употребяват от арт хора, хора, които имат потребност от ателие - било то художници, дизайнери или даже артисти, които биха желали необезпокоявани " под звездите " да творят. Малко по-късно и останалите видове хора намират сексапил в таванските жилища и те стават притегателна мощ за мнозина.

 фотография: Винербергер

Всичко това се трансформира с помощта на по-добрата слънчева светлина в пространствата. Едно време, когато се говореше за тавански пространства, си представяхме едно дребна схлупена стаичка с минималистично прозорче, в случай че въобще има такова, от което едвам влиза светлина. Това единствено по себе си е много подтискащо, без значение от интериора вътре. С времето компании като Винербергер схващат, че светлината е най-определяща за таванските пространства. Както се споделя - светлината е живот. И по този начин основават , които да са задоволително огромни и да пропущат повече светлина в помещението. В такава обстановка човек се усеща като че ли твори на открито и живее под звездите. Това единствено по себе си те прави по-здрав, по-щастлив и задоволен от живота.

 фотография: Винербергер

Оптимизираната рамка на покривните прозорци Тондах обезпечават 6% повече светлина, които са в действителност впечатляващо доста, когато приказваме за таванско помещение. Все отново, както казахме, слънцето е живот и всеки един % е от голяма важност.

 фотография: Винербергер

Другото ужасно преимущество на покривните прозорци Тондах е дръжката, инсталирана изпод на прозореца, която ви оказва помощ елементарно да го отваряте и да го държите полу-отворен, даже когато ви няма вкъщи. Знаем, че чистият въздух кара мозъка ни да работи много по-активно.

Ако можем да разпознаваем и трето ужасно преимущество, това е, че прозорецът може да се върти по оста си на 180 градуса, което значи, че миенето на прозорците към този момент е елементарно и безвредно. Не е нужно да се катерите на стълби, да се стараете да не гледате надолу, до момента в който миете и да се притеснявате за личния си живот.

 фотография: Винербергер

А за хората, които обичат да творят, и даже за всички останали, не можем да подминем и положителната шумоизолация и надлежно превъзходна топлоизолация. Никой не желае да го тормозят разнообразни шумове от улиците на открито. Никой не желае и през зимата да му е студено. Затова са верния избор за комфортен и удобен живот под покрива.

С бързият и елементарен монтаж на прозорците може да имате светлината в дома си на мига. А това не е за подценяване... Хората споделят, че хубавите неща се случват постепенно. Но не и когато приказваме за покривни прозорци Тондах - те се случват незабавно!

Заявете своята лична безвъзмездна консултация .

* наличие на Тондах
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР