Повечето хора, когато минават под венчилото, вярват, че е за

...
Повечето хора, когато минават под венчилото, вярват, че е за
Коментари Харесай

21 тайни за успешен брак от щастливо женени мъже

Повечето хора, когато минават под венчилото, имат вяра, че е за цялостен живот и че ще бъдат постоянно влюбени. Истината е, че подписът не ни подсигурява това, а би трябвало всекидневно да поставяме грижи, с цел да имаме сполучлив брак. Ето няколко съвета от щастливо женени мъже.

1. Спорете, с цел да се разберете, не да спечелите

“Когато спорите с колегата си, задачата не е да спечелите разногласието. Целта е да разрешите казуса. ”

2. Бъдете цялостни персони

“Здравите връзки се получават сред две мощни, щастливи персони, които са избрали да са дружно. Не сред две незавършени персони, които разчитат на другия за своето благополучие. ”

3. Креативността е ключът

“Подхождайте креативен. Използвайте творчеството си, с цел да я накарате да се почувства добре по способи, които не подозира. Например: Жена ми има проблем със заспиването. Затова всяка вечер в леглото аз играя остарели и еднообразни видео игри, а тя ме гледа. Избирам задоволително скучни сюжети, които да я приспят, до момента в който в главата й са мисли за феи и елфи. ”

4. Бъдете приоритет един за различен

“Това е нещо, което научих от 34-годишния брак на моите родители. Те в никакъв случай не поставяха децата пред връзката си. Бракът е преди всичко. Винаги. ”

5. Освободете се от егоизма

“Помнете, че това, което вършиме би трябвало да бъде, с цел да подобрите брака си, а не безусловно за вас самите. Това може да значи да харчите по-малко пари за себе си или да се преместите да живеете на друго място поради работата на колегата си. ”

6. Уважавайте жена си и брака си, даже това да значи да си спестите някои “хубави ” смешки

“Никога, в никакъв случай не се шегувайте за сметка на жена си и брака си пред други хора. Никакви смехории за “мъж под чехъл ” и така нататък ”

7. Орален секс

“Научете се да й вършиме френска обич. Усъвършенствайте се, станете в действителност положителни в това, правете го на драго сърце. ”

8. Бъдете си опора

“Вие двамата сте един тим. Не го забравяйте. Дори когато тя е на да сгреши. Посъветвайте я, дайте й мнението си, само че ще има случаи, в които без значение какво ще кажете, тя ще направи каквото е решила. Просто бъдете до нея и понесете следствията дружно. ”

9. Гответе един за различен

“Научете се да готвите. Не е мъчно, занимателно е и малко неща ще ви създадат толкоз щастливи, както жена ви да ви помоли да й сготвите обичаното й ядене. ”

10. Затвърждавайте постоянно уговорката си към нея

“Когато дойдат тежки времена, покажете й, че сте до нея и няма да се отметнете, а ще преминете през това дружно и дружно ще дочакате положителните времена. Кажете го на всеослушание. Нека тя го знае. ”

11. Питайте се по какъв начин е минал денят ви

“Когато се прибере у дома вечерта, питайте я по какъв начин е минал денят й. Тя ще направи същото за вас. Не пропускайте. ”

12. Оставете я да приказва

“Когато жена ви приказва за проблемите си, не предлагайте незабавно решение. Оставете я да приказва и да изпусне напрежението, препоръките идват на по-късен стадий. Мъжете обичат да поправят нещата и не беседват за пробллемите си с други мъже, в случай че не желаят съвет. Жените желаят първо схващане и състрадание и чак по-късно могат да разискват решения. ”

13. Бъдете правилни

“Не изневерявайте. Никога. Тренирайте мозъка си да не изпитва привличане към други дами и не се поставяйте в обстановки, в които можете да се подхлъзнете. Не флиртувайте. Ако ще обядвате с платонична другарка, кажете авансово на жена си. Не с цел да желаете позволение, а с цел да покажете почитание. Не лъжете. ”

14. Правете си сметка на парите

“Спестявайте пари, с цел да ви е по-лесно на старини. Не харчете за нелепости. Слагайте всички пари на едно място и обсъждайте защо харчите. Когато сте женени, не би трябвало да има “мои ” и “твои ” пари. ”

15. Избирайте си борбите

“Не се нагрубявайте. Откажете се от маловажните неща. Ако тя желае да сложите вратовръзка, а вие не желаете, просто я сложете. ”

16. Показвайте обилно привързаността си

“Гушкайте се, без да вършиме секс. Прегръщайте я доста. Целувайте я по шията, до момента в който готви. Казвайте й, че я обичате повече, в сравнение с сте мислили, че е допустимо. ”

17. Бъдете най-хубави другари

“Бъдете другари. Романтиката и сексът са нещо доста хубаво, само че бъдете най-хубавите другари един за различен. Забавлявайте се дружно. Това прави нещата доста по-лесни и приятни. ”

18. Не забравяйте, че тя е значима

“Тя е значима. Когато се приберете вечер и тя ви споделя за деня си, не гледайте в телефона или компютъра. Оставете каквото вършиме и я слушайте деликатно. Гледайте я в очите, задавайте й въпроси. Когато излизате дружно, оставяйте си телефона у дома. Не я прекъсвайте, когато приказва. Полагайте старания за нея. Не я приемайте за даденост. Дори след години би трябвало да намирате способи всеки ден да й показвате, че е значима за вас.. ”

19. Запазете своята характерност

“Отделяйте задоволително време за своите занимания и ползи. Организирайте си мъжки вечери. Прекарвайте време разграничени, вие сте персони, не сиамски близнаци. За душевното здраве е потребно от време на време да прекарвате време настрана един от различен. ”

20. Целувайте я от цялото си сърце

“Никога не я целувайте половинчато. Ако я целувате, направете го както би трябвало, от цялото си сърце, с цялото си тяло. Това е най-простият метод да й покажете, че я обичате, по тази причина не го претупвайте. ”

21. Последно, само че в действителност първо – оженете се за вярната жена

“Оженете се за вярната жена. Тази, която ще ви схваща и ще бъде до вас в положително и неприятно, която ще ви помогне да израснете като човек и да бъдете по-добър мъж. Това е избор за цялостен живот. ”

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР