Повечето французи в социалните медии определиха нападението срещу Еманюел Макрон

...
Повечето французи в социалните медии определиха нападението срещу Еманюел Макрон
Коментари Харесай

Французите за шамаросването на Макрон: Срамота!

Повечето французи в обществените медии дефинираха нападението против Еманюел Макрон като оскърбление за страната на интернационалната сцена. Френският президент Еманюел по-рано през днешния ден от мъж в навалица от зяпачи, до момента в който се разхождаше в южна Франция, демонстрира видео от случая.
Охраната на Макрон бързо се намеси, с цел да дръпне индивида на земята и да отдалечи Макрон от него. Двама души бяха задържани по отношение на случая, оповестиха BFM TV и RMC radio. В мнения за новините на уеб страницата на вестник „ Фигаро ” французите показаха съжалението си за случилото се, а също по този начин споделиха своите визии.
 Еманюел Макрон се имунизира против ковид Еманюел Макрон се имунизира против ковид
Френският президент Еманюел Макрон се е ваксинирал против COVID-19. Това заяви самият той в персоналния си профил в Twitter. " Ваксинирах се "...
" Срам! За Франция и французите! Никога не сме падали толкоз ниско. Целият свят ни се смее, до момента в който видеото се популяризира в обществените мрежи! Дръзнахме да унижим президента на републиката! " - написа един от потребителите. „ Това видео ще забавлява всички в Китай, Русия и Беларус “, гласи различен коментар.
" Може да не ви харесва Макрон, само че подобен акт е изцяло непростителен. В прочут смисъл това е експанзия против всички французи ", заключи един от читателите на изданието. В същото време някои от потребителите не пропуснаха шанса да разясняват случая с подигравка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР