Повечето евродепутати, които ще бъдат избрани на предстоящите европейски избори

...
Повечето евродепутати, които ще бъдат избрани на предстоящите европейски избори
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Евроскептиците ще спечелят евроизборите във Великобритания

Повечето евродепутати, които ще бъдат определени на идните европейски избори във Англия, ще бъдат евроскпетични. Тяхната работа ще е да пречат на Европейския парламент. Това разяснява някогашният вицепремиер и някогашен евродепутат Ивайло Калфин в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Европейски Съюз позволи пролонгация от Брекзит на Англия против осъществяване на евороизбори в страната в края на май.

Калфин разяснява и новите американски наказания против Куба, Никарагуа и Венецуела.

Според него решението на американската администрация да разреши на жители и компании да претендират за отнето през 60-те години на предишния век имущество, ще удари непознатите вложения в Куба. Ще бъдат ощетени и европейските компании, които желаят да влагат в страната заради създаващата се неустановеност за вложенията им.
Ивайло Калфин: Не е обикновено по този начин да се постановат трансатлантическите връзки.
Според него Съединени американски щати е трябвало да беседват с европейските си съдружници преди да подхващат икономическите ограничавания, вместо да чакат от тях да ги следват категорично.

Калфин оцени като " напън против президента Мадуро " въведените спомагателни ограничавания против Венецуела. Той предвижда, че Мадуро ще се закрепи на власт, което ще задълбочи разделянето на венецуелското общество, до момента в който не се премине през избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР