Повечето дрехи идват при нас с прости инструкции за пране

...
Повечето дрехи идват при нас с прости инструкции за пране
Коментари Харесай

Защо НЕ трябва да перете дънките си

Повечето облекла идват при нас с елементарни указания за пране - градуси и целесъобразна стратегия. Суровият деним въпреки това не се предлага с такива инструкции. А съгласно експертите и най-много съгласно създателя на най-голямата компания за облекла от деним, Levi’s, дънките не би трябвало да се перат, в случай че не е извънредно неотложно.
Оказва се, че колкото по-рядко перете дънките си, толкоз по-добре ще наподобяват те. В най-хубавия случай това е 2 пъти годишно, или един път на 6 месеца. Разбира се, тук би трябвало да се направи конкретизиране, че тези стойности са годни при дънки, които носите 2 пъти седмично, а не всекидневно.
 За какво служат дребните джобчета на дънките? За какво служат дребните джобчета на дънките?
Абсолютно уверени сме, че малко на брой от вас ще се досетят защо в действителност служат дребните джобчета на дънките. Ще споделим с вас изключи...

Шефът на Levi`s, Чип Берг, споделя, че той самият пере своите чифтове един път годишно, само че в никакъв случай в пералня. Ако желаете да ги освежите, разтрийте с влажна забрадка и по-късно ги закачете на въздух, с цел да се проветрят.
Смисълът да не ги перете допустимо най-дълго е да се избегне разпадането на влакната на денима, да се запазят дълбоките индиго нюанси и твърдото чувство на тъканта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР