Повечето британци не обръщат внимание на нивото на замърсители, които

...
Повечето британци не обръщат внимание на нивото на замърсители, които
Коментари Харесай

Майкъл Мозли препоръчва 3 растения, които биха могли да намалят замърсяването на въздуха и да спрат главоболието

Повечето британци не обръщат внимание на равнището на замърсители, които се разхождат из къщата, макар че прекарваме по-голямата част от времето си на закрито.

Но въздух замърсяването не би трябвало да бъде проблем единствено когато минавате около лют с дизел камион или стоите над огън. Ежедневни артикули като ароматизирани свещи, почистващи артикули, багра и животинска четина може да опетнят въздуха, който дишате. Всъщност изследване от 2022 година на 2000 възрастни откри, че 35 % от тях се тормозят по какъв начин качеството на въздуха в домовете им може да повлияе на физическото им здраве - като доста от тях оповестяват за признаци като алергични реакции и продължаваща отмалялост.

Разбира се, най-големият провинен са горелките, които отделят микроскопични твърди субстанции или течни капчици, които „ са толкоз дребни, че могат да бъдат вдишани и да причинят съществени здравословни проблеми “. За благополучие има няколко метода за понижаване на замърсяването на въздуха и попречване на страничн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР