Повече от ясно е, че Румър Уилис - една от

...
Повече от ясно е, че Румър Уилис - една от
Коментари Харесай

Новите предизвикателни снимки на Румър Уилис

Повече от ясно е, че Румър Уилис - една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, обича да предизвика и няма срещу шумотевицата, която се подвига след нейните изявления.
 Румър Уилис и новите провокативни фотоси на щерка на Брус Уилис и Деми Мур
Румър Уилис - гола и откровена

Какво желае да ни каже, като се съблича

Дали ще се снима по долни дрехи, или напряко без облекла - единствено с въже, което минава през тялото ѝ, Румър постоянно съумява да поляризира феновете си.

32-годишната певица и актриса го направи още веднъж с две чернобели фотоси, на които е гола, обхванала с ръце гърдите си. А в мненията под фотосите тя показа, че те са я предиздвикали да се почувства в действителност красива.

Както се чака, не закъсняха и рецензиите, от рода на „ Instagram не е за непрекъснат поток от голи фотоси на сестрите Уилис ".

Румър отговори напълно разумно, че който не я харесва, може да приключи следването. След което изясни също, че тези фотоси са я предиздвикали да се почуства в действителност красива и са я създали щастлива. Според нея би трябвало да има повече схващане за това, което хората желаят да разгласяват на личните си страници.

Друг почитател пък показа, че не може да разбере за какво хората разгласяват разголени фотоси в обществените медии и се запита дали Instagram не е новият Playboy. " Това потомство деца са толкоз комплицирани ", написа той.

Румър не остави без отговор и този коментар, като изясни, че прави оценка гледната точка на всеки, само че от дълго време се е научила да не се въздейства от мнението на другите, без значение какво е то.
 Румър Уилис, новите фотоси по долни дрехи и рецензиите към дъщерята на Деми Мур
Кого ядоса Румър Уилис по долни дрехи

Все ще има недоволни

На Румер не за първи път ѝ се постанова да се оправя с отрицателни мнения, изключително когато излага на показ чувствената си страна, напомня Yahoo! Entertainment. Все отново значимото е, че има такива, които изцяло я поддържат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР