Повече от три месеца след като жена-войник от военновъздушната база

...
Повече от три месеца след като жена-войник от военновъздушната база
Коментари Харесай

Жестоко изнасилване на жена-войник в Испания остава нерешено три месеца

Повече от три месеца откакто жена-войник от военновъздушната база в Бобадила, Малага, е била жертва на обезчестяване, евентуално от собствен сътрудник, няма арестуван, задържан или публично упрекнат, написа испанският El Pais, като припомня, че в Испания само военни могат да бъдат арестувани без заповед от арбитър.
Две съдилища - гражданския в Антекура и различен боен в Севиля - проверяват най-сериозното полово принуждение, за което е известно в испанските въоръжени сили, само че без никакви резултати до този миг.
Жертвата е подала тъжба на 12 декември. Тя допуска, че във въпросната вечер е била дрогирана или упоена без да разбере, до момента в който пиела бира с сътрудниците си: " Помня, че бирата беше доста горчива ".
На другата заран имала извънредно главоболие и липса на мемоари след среднощ. Един от хипотетични причинители даже се пошегувал с жертвата, като и декларирал, че различен път би трябвало да се грижи повече за чашата си. Другият упрекнат е ефрейтор, който правил опит за обезчестяване още през август. В резултат на това изказване, полицията арестува индивида през декември, като по-късно го освобождава.
Адвокатите на жертвата настояли мъжете да се явят пред боен арбитър, само че прокурорът е отказал, потвърждавайки, че на първо време би трябвало да станат известни резултатите от ДНК тест, които бил напревел преди повече от два месеца и половина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР