Повече от месец отнема изграждането на военен лагер в столичните

...
Повече от месец отнема изграждането на военен лагер в столичните
Коментари Харесай

Повече от месец се строи военен лагер за Орландо Блум в София

Повече от месец лишава построяването на боен лагер в столичните студия на „ Ню Бояна “ за лентата The Outpost („ Преден пост “), чиято клапа щракна преди дни. Специално за фотосите в България дойдоха синът на Клинт Истууд – Скот, и Орландо Блум, който освен докара пудела си Майти в страната, само че е неразлъчен с животинката даже и на снимачната площадка, научи „ Монитор “.

Във военната драма, режисирана от Род Лури, той влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта при борбата в Камдеш. „ Обичам работата си “, написа звездата от „ Карибски пирати “ под собствен кадър, на който кара тежка военна техника на сета на The Outpost.

С ортеза за гален пък се придвижва Скот Истууд сред сцените си в идния филм. Актьорът, прочут на редовия фен от заглавия като „ Сноудън “ и „ Отряд самоубийци “, счупи крайници си броени седмици преди да дойде у нас, а до момента в който не е ангажиран пред камерата се лекува с вани с лед. „ Надявам се да заздравява добре. Ще дойде до няколко седмици, с цел да оказвам помощ “, дава обещание на Скот сътрудник Тай Мичъл Картър, който е взел участие в събитията от октомври 2009 година в Афганистан, станали център на сюжета на лентата, и след това получава орден на достойнството за военната си работа.

Бившият боен към този момент бе у нас, като имаше опцията да се разноски из забележителностите на София. Съвсем скоро той се завръща, с цел да влезе и в ролята на съветник, като в неговата униформа на огромния екран ще забележим младата вяра на Холивуд – Кейлъб Ландри Джоунс („ Три билборда отвън града “, „ Бягай! “).

Картър не е единственият с боен бекграунд, който ще се включи интензивно в фотосите на The Outpost. Джак Калиан, който има 5-годишна работа като доктор в американската войска преди да се преквалифицира в артист, ще се снима в лентата. Преди да дебаркира в България, дружно с останалите второстепенни звезди в продукцията, той трябваше да се подложи на няколкоседмичен действителен подготвителен боен лагер. Сред останалите артисти, които ще разпознаем освен из софийските улици, само че и на огромен екран, са синът на Мел Гибсън – Майло, Тайлър Джон Смит, Джонатан Юнгър и други

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР