Повече от две десетилетия светът празнува специален празник — Денят

...
Повече от две десетилетия светът празнува специален празник — Денят
Коментари Харесай

Днес празнуваме Деня на системния администратор — поздравления за всички

Повече от две десетилетия светът чества специфичен празник — Денят на систематичния админ. В актуалното общество смисъла на специалността мъчно може да бъде преценено: тези експерти дават отговор за работата на сървъри, информационни мрежи, функционалността на базите данни и други ИТ-услуги, без които е безусловно невероятно да си представим актуалния живот от Далечния Север до Антарктида.

Историята на празника датира от съвсем четвърт век. През 2000 година систематичният админ Тед Кекатос провежда първото събитие, отдадено на оферти от него професионален празник. В истинската версия става дума за „ Деня на признателността към систематичния админ “ — System Administrator Appreciation Day.

Системните админи, техните близки и сътрудници харесаха концепцията толкоз доста, че сега празникът се чества по целия свят, всеки финален петък на юли. Тази година, сходно на първия Ден на систематичния админ, той се падна на 28 юли.

На уеб страницата, отдаден на празника, основан от Кекатос, в занимателна форма дребни подаръчета са добре пристигнали — торти и сладолед, пица, балони и конфети, както и просто думи на признателност.

Поздравяваме всички, които обезпечават безпроблемната работа на ИТ-инфраструктурата и желаем по-нататъшна постоянна работа на всички системи в областта на отговорност — в символ на взаимност с цялото признателно човечество.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР