Повече от десет години изминаха от официалната раздяла на Робин

...
Повече от десет години изминаха от официалната раздяла на Робин
Коментари Харесай

Заедно ли са Шон Пен и Робин Райт

Повече от 10 години изминаха от формалната разлъка на Робин Райт и Шон Пен. През 2010 година двамата артисти узакониха края на дългогодишната си връзката посредством съда.
 Шон Пен, Лейла Джордж, разводът и какво е провалило брака им
Какво провали третия брак на Шон Пен

Актьорът още веднъж е разведен мъж

Дълго време по-късно Робин и Шон не бяха забелязвани дружно. Още повече, че и двамата имаха своите нови брачни сътрудници. Но очевидно, откогато стана ясно, че Робин е подала още веднъж молба за бракоразвод през юли 2022 година, а Шон малко преди този момент - в края на 2021 година, актьорите още веднъж се срещат. Или най-малко прекарват свободното си време дружно.

През предишния уикенд те бяха забелязани на интернационалното летище в Лос Анджелис, осведоми HolliwoodLife. Двамата си проправяха път през терминала, до момента в който всеки носеше своя багаж. И в случай че се съдеше по размера на куфарите, явно бе, че заминаваха някъде далеко. А поради топлите облекла, които носеха върху себе си, може би се отправяха на в някое снежно място.

Дали това е ново сантиментално начало за Шон и Робин към този момент може единствено да гадаем и евентуално единствено времето ще ни покаже.

Тяхната връзка стартира през 1990 година когато се засичат на снимачната площадка за фотосите на кино лентата " Опрощаване ". Това се случва директно след развода на Шон с Мадона. Имат две деца: Дилън Пен, която сега е на 32 и Хопър Пен, на 29.

Законно подписват брак през 1996 година и са брачен партньор и брачна половинка в продължение на 14 години. След развода Робин назова раздялата сред тях " опустошителна " в изявление за английското издание The Telegraph. " Разводът самичък по себе си е нещо доста мъчно. Особено, когато имаш и деца. Направо е унищожителен ", сподели тогава актрисата.
 Робин Райт се омъжи скрито
Робин Райт се омъжи скрито

Звездата сподели " да " през уикенда

Бракът на Робин и Шон е най-дългата връзка за всеки от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР