Повече от 700 професионалисти от развлекателната индустрия подписаха отворено писмо,

...
Повече от 700 професионалисти от развлекателната индустрия подписаха отворено писмо,
Коментари Харесай

Гал Гадот, Ейми Шумър и Джери Сейнфелд сред повече от 700 лидери в сферата на развлеченията, изразяващи подкрепа за Израел в отворено писмо

Повече от 700 експерти от развлекателната промишленост подписаха отворено писмо, изразяващо поддръжката си за Израел и осъждайки Хамас, защото борбите не престават в Близкия изток.

Гал Гадот, Ейми Шумър, Майим Биалик и Джери Сейнфелд бяха измежду подписалите писмото, оповестено в четвъртък от нестопанската организация на развлекателната промишленост Creative Community For Peace.

Крис Пайн, Лив Шрайбър, Дебра Месинг и Марк Хамил също бяха измежду подписалите.

Писмото приканва водачите на развлекателната промишленост „ да се изкажат уверено против Хамас и да създадат всичко по силите си, с цел да накарат терористичната организация да върне почтените заложници на фамилиите им “.

„ Това е тероризъм. Това е зло. Няма опрощение или модернизация за дейностите на Хамас “, продължава писмото.

Израел заяви за минимум 1200 убити и още хиляди ранени при офанзивите на Хамас през уикенда. Хамас също държи към 150 души като заложници в Газа, съгласно израелските управляващи.

Най-малко 1417 палестинци, в това число 447 деца и 248 дами, са били убити, откогато Израел стартира удари против Газа след смъртоносната офанзива на Хамас предходната събота, съгласно палестинското министерство на опазването на здравето. Още 6268 души са ранени, добави палестинското министерство на опазването на здравето.

Писмото също по този начин включваше предизвестие, призоваващо публичните фигури в развлекателната промишленост „ да се въздържат от шерване на дезинформация за войната “ и да заобикалят разширението на всякаква „ агитация “.

„ Мислите ни са с всички тези, които изпитват необозрими равнища на боязън и принуждение и се надяваме на деня, когато израелци и палестинци ще могат да живеят един до друг в мир “, приключва писмото.

Можете да прочетете цялостното отворено писмо тук.

Абир Салман от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР