Повече от 7 години след началото на развода им холивудските

...
Повече от 7 години след началото на развода им холивудските
Коментари Харесай

Брад Пит: Тази анорeксична кучка ще пипне винарната само през трупа ми!

Повече от 7 години след началото на развода им холивудските звезди и Анджелина Джоли се вкопчват в поредна жестока борба. Красавецът загуби попечителството над децата си, които към този момент дори не желаят да приказват с него, само че за сметка на това се е заклел да си върне винарната „ Шато Миравал “ край Сен Тропе – покрай къщата на Бриджит Бардо, в случай че ще това да му коства цялото положение. Според близки до артиста той имал концепция фикс да не остави Анджи да помирише и цент от предприятието, откакто му лиши всичко друго.

В разногласието за „ Минавал “ Брад Пит съди Джоли за хипотетично нарушаване на контракта, защото без експлицитното му позволение като съсобственик тя продала дяла си на съветския магнат Юри Шефлер. Тази седмица Върховният съд в Лос Анджелис постанови, че делото може да бъде прегледано, като приготвя сцената за конфликт в правосъдната зала.

Феновете в този момент тръпнат с вярата правосъдният развой да бъде излъчен директно по интернет като процеса сред Джони Деп и Амбър Хърд, тъй като зрелището дава обещание да е неповторимо.

Брад Пит е похарчил до момента към 10 млн. $ за адвокатски възнаграждения, само че бил подготвен да даде и повече пари, в сравнение с е цената на имението, единствено и единствено да потвърди на Анджелина, че към този момент няма никакъв надзор над живота му.

„ Тази анориксична кучка е подготвена да продаде шатото и на самия Путин, единствено и единствено да ме унижи. Тя знае, че тази винарна беше фантазията на живота ми и в никакъв случай няма да й разреша да постави ръка над „ Миравал “ – заклел се през близки Брад Пит.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР