Повече от 5200 посетители се стекоха на най-голямото шоу за

...
Повече от 5200 посетители се стекоха на най-голямото шоу за
Коментари Харесай

Над 5200 се стекоха в Пловдив на най-голямото шоу за американски автомобили

Повече от 5200 гости се стекоха на най-голямото шоу за американски коли - “Ride`N`Roll American Heritage in Bulgaria ", което се организира на 20 и 21 октомври в Международен панаир Пловдив. То събра 121 представители на американската автомобилна промишленост. Публиката видя впечатляваща сбирка от водещи марки леки коли, джипове и пикапи, както и ретро коли.

Дойдоха фенове от София, Варна, Бургас и други градове. Те се любуваха на лукса на 11-метрова лимузина " Хамър Н2 " и малко по-късата " Линкълн Таун Кар ", които бяха две от многото разновидности, предлагани от LimosBg.com. Гостите имаха опция да прегледат новите модели на Jeep - " Compass " и " Renegade ", а двама от тях завоюваха тестдрайв уикенд от томболата, проведена от представителството на марката в България.

Невероятни експонати сподели компания " Евромикс “, която доставя непосредствено от Съединени американски щати коли, джипове, мотори и лодки. Offroad клубове от България демонстрираха своите мощни американски машини. Високо проходимите возила, подобаващи за сложни планински терени, от разнообразни марки украсиха и осветиха изложбеното поле със своите ярки фарове. По-голямата част от тях бяха снабдени с изключителните светлини на 2R.

Модифицирана версия на именития Fort T-Model от 1926 година и автентичен " Форд Мустанг “ от 1966 година бяха измежду шлагерите на “Ride`N`Roll " тази година. Някои от показаните модели имаха мотори с респектиращата мощ от 500-600 конски сили. Феновете не пропуснаха да си създадат фотоси с най-впечатляващите експонати.

Гостите на ревюто се любуваха и на достоверни американски ястия, приготвени от " Momento + ". Най удовлетворени бяха феновете на тексаско барбекю, защото пробваха пържоли с дебелина два пръста, изпечени на плам от двугодишни плодни дръвчета. Вкусната храна беше съпроводена от неповторимото вино " Friends Fun Wine " с кокос, капучино и еспресо, което скоро навлезе в Европа и България. То се предлага освен в кенове, само че и в арт бутилки на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. Звездата от " Фермата “ Димитър Господинов – Гуспата обилно ги раздаваше като премия в надпреварите по пукотевица с лък и арбалет и други атракции, проведени от екипа на реалити формата.

Автомобилното шоу беше съпроводено с доста игри за публиката. Във всяка от тях имаше и специфична премия от Toptul - професионални принадлежности за автосервизи, само че към този момент и за горди притежатели на американски коли, както и доста дарове към премиите. Водещият Ники Станоев неуморно забавляваше посетителите и изложителите от самото начало, а " Монстърите " поддържаха високия градус на страстите, като раздаваха от тяхното гориво на всеки участник и фен.

“Ride`N`Roll 2018 " стана същински празник и ни окуражи следващата година да създадем най-грандиозното шоу за американски машини, провеждано в България, обявиха от Клуба на притежателите и почитателите на американски коли, който провежда ревюто.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР