Повече от 500 мотористи от Северна България се събраха на

...
Повече от 500 мотористи от Северна България се събраха на
Коментари Харесай

Над 500 мотористи зарадваха Велико Търново и Бургас

Повече от 500 мотористи от Северна България се събраха на Рождество във Велико Търново за благотворителната самодейност " Мото Коледа ". С дарове бяха зарадвани децата от обществените центрове, събират се пари за лекуването на млада онкоболна жена.

" Винаги " Мото Коледа " има благотворителна цел и да вземем децата, които се лишени от наставнически грижи с нас на една занимателна обиколка на Коледа. Средствата, които съберем да ги дарим за добра идея. Тази година целият град Велико Търново се сплоти към Ася Смолецова, която има потребност от лекуване и средства да се реализира то ", изясни уредникът на акцията във Велико Търново общинският консултант и играч по мотокрос Георги Недев.

Мотористи, които се включиха в самодейността обясниха, че го вършат поради положителното и благотворителността.

" Чувството да правиш положително е неповторимо. Добро би трябвало да се прави целогодишно, само че в този момент страстта е по-специална ", пожелаха дами и мъже, облечени в костюмите на Дядо Коледа и Снежанка.

В акцията се включиха и деца и пожелаха здраве, благополучие и шанс.

В Бургас в огромна атракция се трансформира шествието по централните улици на града на мотобратята, които се превъплътиха в белобрати старци, с цел да раздават дарове.

С тях бе и красива Снежанка. Така братята напразно от два бургаски мотоклуба съблюдаваха 17-годишната традиция за наслада на стотиците деца, които получиха скъпи блага.

Над 500 подаръка бяха раздадени на инцидентен принцип под елхата, която тази година бе избрана за най-красивата в България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР