Повече от 50 международни телевизионни журналисти подписаха отворено писмо до

...
Повече от 50 международни телевизионни журналисти подписаха отворено писмо до
Коментари Харесай

Международни журналисти призовават Израел и Египет за достъп до Газа

Повече от 50 интернационалните телевизионни публицисти подписаха отворено писмо до египетските и израелските управляващи, с цел да призоват за „ свободен и безконтролен достъп до Газа за всички задгранични медии “.

Кореспонденти и водещи от главните медии в Съединените щати и Обединеното кралство, в това число задграничният кореспондент на Sky News Алекс Крауфорд и интернационалният редактор на BBC Джереми Боуен, се причислиха към апела да изискат достъп до Ивицата Газа.

В писмото публицистите приканват държавните управления да им разрешат достъп до анклава през пропускателния пункт Рафа, който свързва Газа и Египет.

„ Призоваваме държавните управления на Израел и Египет да разрешат свободен и безконтролен достъп до Газа за всички задгранични медии “, се споделя в писмото.

„ Призоваваме държавното управление на Израел намерено да съобщи разрешението си за интернационалните публицисти да работят в Газа и египетските управляващи да разрешат на интернационалните публицисти достъп до пропускателния пункт Рафа. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР