Повече от 400 служители на полицията, пожарната, Община Пловдив, общинските

...
Повече от 400 служители на полицията, пожарната, Община Пловдив, общинските
Коментари Харесай

400 отводняваха Пловдив цяла нощ

Повече от 400 чиновници на полицията, пожарната, Община Пловдив, общинските предприятия и доброволци са взели присъединяване в дейностите за преодоляване на спешната обстановка от нощес в Пловдив, оповестиха от Кризисния щаб.

Рано тази заран наблюдава на терен работата на екипите и гл. комисар Николай Николов, шеф на ГДПБЗН - Министерство на вътрешните работи.

Основните булеварди и невралгични точки са отводнени и в 5.30 ч. стартира тяхното поетапно измиване и разчистване. Екипите на пожарната не престават по график да работят по премахване на следствията от проливния дъжд в жилищни и публични здания.

ЖП прелезите се ръководят на ръчен режим.

Екипи на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " работят по премахване на проблемите на светофарите на Централна гара и на ул. " Недялка Шилева " в жк Тракия. Сигнали за неработещи светофарни уредби се одобряват на телефон 032 622 707.

Служители на бранш " Пътна полиция " обезпечават сигурността на придвижването. Апелираме водачите да минават с нараснало внимание и съобразена скорост по хлъзгавите сектори, приканват от КАТ.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР