Повече от 40 суперавтомобила на финала в Банско заредиха хилядите

...
Повече от 40 суперавтомобила на финала в Банско заредиха хилядите
Коментари Харесай

Над 12 000 човека с бензин в кръвта посрещнаха заредените с много мощ автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас

Повече от 40 суперавтомобила на финала в Банско заредиха хилядите почитатели с доста високоскоростни страсти

Зрелищен театър на финала на Премиум Рали София - Свети Влас Discover Bulgaria I Mountain Ride събра в неделя хиляди поданици и посетители на Банско. Ferrari, Lamborghini, McLaren, Bentley, Porsche, BMW, Mercedes с техните извънредни модели бяха част от марките коли, които можеха да видят всички почитатели по маршрута на Премиум Рали София - Свети Влас този уикенд.

Незабравими гледки в последния уикенд на април ще останат в спомените на над 12 000 индивида, които съумяха да видят и да се допрян до атрактивното събитие на разнообразни местоположения по трасето, измежду които Централния площад на Банско, хотел Kashmir Wellness & SPA и Djanam Steak House във Велинград, Grand Hotel Therme в Баня и Комплекс Grande Vista в Цигов Чарк.

Водещият сътрудник Примекс гуми и сервиз, които постоянно се грижат всички да са крепко стъпили на пътя, бяха дружно с участващите коли и посетители на събитието по цялото трасе на маршрута Discover Bulgaria I Mountain Ride.

Финалът в Банско зарадва хилядната навалица почитатели на мощните коли на препълнения площад в центъра. Всички дружно с незабравимите осъществявания на група „ Бански старчета “ се хванаха на хоро под многозвучието на българската ария и музика.

Събитието се организира в партньорство с Община Банско и в поддръжка на Българския указател за стволови кафези и благотворителния маратон РотаРън, проведен от Ротаракт клубовете в България.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР