Повече от 3,69 милиарда дози коронавирусни ваксини са приложени в

...
Повече от 3,69 милиарда дози коронавирусни ваксини са приложени в
Коментари Харесай

Повече от 3,69 милиарда дози ваксини са приложени по света

Повече от 3,69 милиарда дози коронавирусни ваксини са приложени в целия свят. уеб страницата за следене " Нашият свят в данни ", обвързван с Оксфордския университет. Китай е отпред с повече от 1,47 милиарда дози, следван от Индия с 411,85 милиона.

Списъкът продължава със Съединени американски щати, които са сложили 338,25 милиона ваксини, Бразилия - 124,11 милиона, Германия - 86,11 милиона, Англия 82,41 милиона и Япония 71,92 милиона. Турция се класира на осмо място с над 63,82 милиона дози, следвана от Мексико, Франция и Италия.
 Хиляди за следващ път споделиха
Хиляди за следващ път споделиха " не " на наложителното имунизиране във Франция

Ограничават нашето право на избор, скандират несъгласните

Уточнява се, че множеството ваксини против COVID-19 се ползват в две дози, тъй че броят на направените фотоси не е същият като броя на изцяло имунизираните лица.

Припомняме, че редица страни стегнаха освен режима за пътешестване, само че и за посещаване на магазини и заведения, където се изисква клиентите да са имунизирани, преболедували или да имат негативен тест за COVID-19, изработен през последните 72 часа. Такива са разпоредбите

Канада стартира да отваря границите за чужденцисрещу COVID-19, след близо 16 месеца цялостна възбрана жители на други страни да влизат в страната. От 9 август Канада ще позволява на своя територия имунизирани американски жители, както и непрекъснато живеещи в Съединени американски щати чужденци.
 Канада отваря границите си за имунизирани чужденци
Канада отваря границите си за имунизирани чужденци

Първо за американци - от 9 август...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР