Повече от 2000 нелегални мигранти са били спрени от силите

...
Повече от 2000 нелегални мигранти са били спрени от силите
Коментари Харесай

Турция е спряла над 2000 мигранти край Одрин за седмица

Повече от 2000 незаконни мигранти са били спрени от силите за сигурност от предходната седмица, когато клюки и подправени вести за " отваряне на границите " доведоха още хора до сухопътната граница на Турция с Гърция, съобщи БГНЕС.
От автомагистрали до железопътни линии, на всички места наподобява, че гъмжи от незаконни мигранти в Одрин. Тази северозападна провинция, граничеща с Гърция, е нормален маршрут за мигрантите, само че не е инцидентно, че те всеобщо идват в Одрин, надявайки се да се промъкнат в Гърция. Повече от 2000 незаконни имигранти са били хванати от силите за сигурност в провинцията от 4 април насам и тази нова наклонност се дължи на слуховете в обществените медии, съпроводени с подправени вести, че граничният пункт ще бъде отворен за мигранти, пътуващи до Европа, заяви в. " Сабах ". Силите за сигурност работят непрекъснато в региони покрай границата и в центъра на Одрин и се пробват да убедят мигрантите с постоянни документи да се върнат в градовете, от които са пристигнали. Други без документи са настанявани в бежански центрове в провинцията. Сцени в Одрин припомнят за различен всеобщ незаконен мигрантски опит преди четири години, когато измежду сирийските бежанци се понесе слух, че европейските страни ще одобряват повече бежанци.
Организирани в обществените медии в групи под надпис " Конвой Надежда “ и " Пътуване към вярата “, мигрантите се качват на таксита, рейсове и влакове до Одрин, принуждавайки силите за сигурност да патрулират по всички пътища към провинцията и да открият контролни пунктове, с цел да ги стопират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР