Повече от 20 милиона американци вече са получили подсилваща доза

...
Повече от 20 милиона американци вече са получили подсилваща доза
Коментари Харесай

Над 20 милиона американци са получили бустерна доза ваксина срещу COVID-19

Повече от 20 милиона американци към този момент са получили подсилваща доза от препарат против ковид. Това разгласи президентът, представен от БГНЕС.

„ Имаме повече от съответен ресурс от бустерни дози “, сподели той и прикани жителите, които се нуждаят от спомагателни дози от имунизацията, да се реваксинират допустимо най-скоро. „ Повече от 20 милиона американци към този момент са получили трета доза “, сподели той.
 Първи данни от Съединени американски щати: Ако сте имунизирани против КОВИД с Янсен, по-добре трета доза да е с РНК ваксина Първи данни от Съединени американски щати: Ако сте имунизирани против КОВИД с " Янсен ", по-добре трета доза да е с РНК ваксина
Хората, които са избрали да се имунизират с препарата на JohnsonJohnson, може да се възползват от бустерната доза на препаратите...

193 милиона американци са изцяло имунизирани против ковид. „ И броят на неимунизираните американци на възраст 12 и повече години е понижен от 100 милиона на към 60 милиона “, добави Байдън.

Самият президент също беше реваксиниран в края на септември. Той получи третата доза ваксина от американската компания Pfizer и немската компания BioNTech.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР