Повече от 180 полета бяха забавени или отменени в четвъртък

...
Повече от 180 полета бяха забавени или отменени в четвъртък
Коментари Харесай

Повече от 180 полета са забавени или отменени на московските летища

Повече от 180 полета бяха забавени или анулирани в четвъртък сутринта на три московски летища - Внуково, Домодедово и Шереметьево, съгласно данните на Yandex.Schedule.

Според информация към 9.11 московско време в четвъртък 17 полета са забавени във Внуково, 14 са анулирани, 8 полета са забавени в Домодедово, 75 са анулирани и 17 полета са забавени в Шереметиево, 50 са анулирани, оповестява РИА Новости.

Преди това към 8.18 броят на закъсненията или анулацията на полети е над 100.

По-рано Федералната организация за въздушен превоз разгласи прекъсването на 12 летища в Южна Русия.

В сряда ръководителите на ДНР Денис Пушилин и ЛНР Леонид Пасечник се обърнаха към съветския президент Владимир Путин с молба да спомага за отбиване на експанзията от украинските въоръжени сили, с цел да се избегнат цивилни жертви и филантропична злополука в Донбас.

Припомняме, съветският президент Владимир Путин разгласи, че е решил да организира специфична военна интервенция, с цел да отбрани хората от издевателството и геноцида от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира Украйна, да изправи пред съда тези, които са направили голям брой кървави закононарушения против цивилни, в това число съветски жители..

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР