Повече от 15 заглавия има Катерина Евро в своята филмография,

...
Повече от 15 заглавия има Катерина Евро в своята филмография,
Коментари Харесай

Фурор! Легендарна Българска Актриса Ще Е Новата Звездна Тв Водеща На България!

Повече от 15 заглавия има Катерина Евро в своята филмография, както и участия в театрални постановки и телевизионни продукции. И в живота тя постоянно влиза в разнообразни функции, само че обичана й остава тази на грижовна майка и безупречна стопанка.

Новият сезон на предаването „ Бързо, елементарно, вкусно: Храна за душата “ резервира усета си към бързи, лесни, само че атрактивни предписания от домашната кухня. Катерина Евро ще отвори тефтерчето със своите готварски секрети и ще показа обичаните си ястия, които всеки може да подготви вкъщи. Водещата споделя, че описът на кулинарни изкушения, които е приготвила за феновете на Българска национална телевизия, включва многочислени предястия, разядки, супи и съществени блюда, написа Блиц. Главен воин в нейните предписания е месото, което тя обожава и да подготвя и да похапва, само че най-голямата уязвимост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите.

През 2016 година водещата на „ Бързо, елементарно, вкусно: Храна за душата “ издаде своята книга „ Тетрадка за предписания и мемоари “, в чийто увод споделя: „ Аз съм Катерина Евро. Тази година ставам на 60, макар че към момента се усещам на 17.

През тези 60 години снимах филми, играх в спектакъл, работих в телевизия, омъжих се по обич, отгледах наследник, а в този момент си имам и внучка – Катерина. Минах и през благополучие, и през горест. Спечелих и изгубих другарства. Простих се със скъпи за мен хора. Натрупах опит и в готварството, с помощта на моята майка и баба и не на последно място на моя брачен партньор, който обичаше да си хапва. Сега се осмелих да направя своя кулинарна книга, гарнирана със мемоари, и се надявам да съм потребна на тези, които посредством храната желаят да зарадват фамилията и приятелите си “.

„ Храна за душата ” е тематична поредност на „ Бързо, елементарно, вкусно “, която започва в ефира на БНТ1 през есенния ефирен сезон на 2018-та с водещи Елена Петрелийска и Николай Петров. Всеки петък кулинарният час в програмата на Българска национална телевизия остава непокътнат за Ути Бъчваров. Авторът на най-дългогодишното предаване за тайните на гастрономичните удоволствия ще споделя за срещите си с млади и предприемчиви българи в предаването „ Бързо, елементарно, вкусно:Новодомци “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР