Повече от 100 000 привърженици на Фейенорд се събраха в

...
Повече от 100 000 привърженици на Фейенорд се събраха в
Коментари Харесай

Над 100 000 фенове на Фейенорд празнуваха шампионската титла пред кметството в Ротердам

Повече от 100 000 последователи на Фейенорд се събраха в центъра на Ротердам през днешния ден, с цел да честват купата в Нидерландия, която е 16-а в историята, само че едвам четвърта в последните 30 години.

Хиляди пеещи и танцуващи почитатели изпълниха улиците пред кметството на града часове преди тимът да се покаже на балкона на постройката на кметството.

" Тук съм от 5:30 сутринта, само че това няма значение. Фейенорд е първенец! ", сподели почитател пред локалната телевизия RTV Rijnmond.

Фейенорд завоюва първата си купа в Ередиви за първи път от 2017 година в неделя след успеха над Го Ахед Ийгълс с 3:0.

Улиците към кметството в Ротердам бяха затворени часове преди церемонията, с цел да се избегнат струпване на доста хора, алкохолът бе неразрешен, а полицията претърсваше почитателите за фойерверки.
 Фейенорд подпечата купата пред неповторима атмосфера на “Де Кайп ” Фейенорд подпечата купата пред неповторима атмосфера на “Де Кайп ”
Кметът на града Ахмед Абуталеб съобщи, че празненствата в неделя вечерта са минали без огромни произшествия, макар че повече от 100 души бяха задържани за вандализъм, пиене и конфликти с полицията.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР