Повече мощност, повече динамика, повече емоция. По този начин Volkswagen

...
Повече мощност, повече динамика, повече емоция. По този начин Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen анонсира специалната серия Golf R 20 Years

Повече мощ, повече динамичност, повече страст. По този метод Volkswagen показа специфичната юбилейна серия Golf R 20 Years, поръчки за закупуването на която към този момент се одобряват на цена от 59 995 евро в Германия.

В съпоставяне със "стандартната " версия на настоящия Volkswagen Golf R, специфичната серия Golf R 20 Years, която ще се създава в продължение на единствено една година, дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели освен извънредно и тематично осъществяване, само че и нарастване в оптималната мощ от 13 конски сили до краен индикатор от 333 конски сили.

От Volkswagen споделят, че Golf R 20 Years надминава всичко, което досега е било обозначено с надписа Golf. Юбилейният автомобил е в положение да предложи ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (електронно лимитирана и 270 км/ч като опция).

Двулитровият, четирицилиндров турбоагрегат на Volkswagen Golf R 20 Years идва с забавна функционалност, наречена Emotion Start, която автоматизирано форсира мотора до 2500/мин при неговото пускане.

В оборудването на Volkswagen Golf R 20 Years, първите доставки на който се чака да бъдат осъществени в средата на тази година, е включен пакетът R Performance, който е надграден с извънредни дизайн акценти, включително заден спойлер и 19-цолови Estoril алуминиеви джанти.

За първи път в историята на Volkswagen, предното табло и тапицерията на вратите получават декоративни детайли от същински въглерод.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР