Повдигнато е обвинение на мъжа, който заплаши с пистолет на

...
Повдигнато е обвинение на мъжа, който заплаши с пистолет на
Коментари Харесай

Шест години затвор може да получи мъжът, заплашил депутат с пистолет

Повдигнато е обвиняване на мъжа, който заплаши с револвер на автомагистрала " Хемус " депутата от Българска социалистическа партия Явор Божанков. Това излиза наяве от известие на Министерство на вътрешните работи. Ако бъде приет за отговорен от съда, той може да получи до шест години затвор.
 Заплашеният с револвер народен представител: Преживях нещо извънредно, само че това е всекидневие за доста хора  Заплашваният с револвер на автомагистрала Хемус се оказа народен представител от Българска социалистическа партия
40-годишен мъж е притеглен като обвинен за отправени закани на автомагистрала „ Хемус “. Разследването по случая почнало на 15 юни след подаден сигнал от 28- годишен мъж, че в региона на 14 км на автомагистрала „ Хемус “, движейки се с лекия си автомобил „ Шкода “ в посока Варна, е бил застрашен с револвер от пътуващи в лек автомобил „ Мерцедес “, движещ се паралелно с него, написа в известието на Министерство на вътрешните работи.

Незабавно след приемането на сигнала били подхванати бързи заградителни дейности, вследствие на които посоченият автомобил е открит и спрян от автопатрул на ОДМВР- София в региона на 57 км на автомагистралата.

Водачът и неговият сателит, на 39 и 40 години от град Левски, са арестувани, като от последния е конфискуван законно притежаван револвер. В хода на извършеното следствие е открито, че 40- годишният мъж е заплашил с оръжието си и втория пътуващ в шкодата. След отчет на материалите по делото в Районна прокуратура- Елин Пелин причинителят е притеглен в качеството на обвинен за закононарушение по член 144, ал.3 от Наказателен кодекс - закана за ликвидиране, за което е планувано наказване до шест години затвор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР