Поузи Андерсън израства в идиличната атмосфера на красиво английско имение

...
Поузи Андерсън израства в идиличната атмосфера на красиво английско имение
Коментари Харесай

Роман разкрива семейните тайни на имение в Съфолк

Поузи Андерсън израства в идиличната атмосфера на красиво британско имение в Съфолк, където дните минават в ловене на пеперуди с обичания й татко, четене на книги, разходки и вечерни забави с артистичните другари на майка й. Втората международна война обаче приключва безгрижното й детство и лишава живота на обичния й баща.

" Поузи Андерсън израства в идиличната атмосфера на красиво британско имение в Съфолк, където дните минават в ловене на пеперуди с обичания й татко, четене на книги, разходки и вечерни забави с артистичните другари на майка й. Втората международна война обаче приключва безгрижното й детство и лишава живота на обичния й баща.Десетилетия по-късно, на прага на седемдесетте си години, Поузи е изправена пред мъчно решение.

Трябва да продаде величествения си дом, където е прекарала детството си и е отгледала синовете си, тъй като той постепенно се разрушава, а тя няма средствата да върне предходния му искра. Към терзанията й се прибавят и финансовите проблеми на сина й Сам, и непредвиденото завръщане на другия й наследник Ник.

Тогава една инцидентна среща ще преобърне живота й. Защото се появява Фреди, огромната й обич, мъжът, който я е изоставил с разрушено сърце преди петдесет години. И е напът да разкрие ужасяваща загадка за фамилията й. Авторката на романа Лусинда Райли е родена през 1965 година в Ирландия.

Започва кариерата си като актриса и разгласява първата си книга, когато е на двайсет и четири години. Днес романите й са преведени на трийсет и седем езика и не престават да вълнуват читателите по целия свят. Поредицата й " Седемте сестри " се трансформира в световен феномен и има проекти да бъде приспособена в ефирен сериал. Книгите на Лусинда Райли са номинирани за голям брой оценки.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР