“Потвърждавам, че е отправена заплаха срещу прокурор и срещу мен.

...
“Потвърждавам, че е отправена заплаха срещу прокурор и срещу мен.
Коментари Харесай

Гешев: Има заплаха срещу мен и прокурор по БарселонаГейт frognews.bg

“Потвърждавам, че е отправена опасност против прокурор и против мен. Понеже съм в отпуск по персонални аргументи, бях известен по открития ред. Не съм осведомен с детайлности. Сигурен съм, че правоохранителните органи ще си свършат работата. След всичко, през което минах след опита за ликвидиране против мен, по какъв начин си мислят, че ще ме уплашат? Заплахи против публицисти, закани против магистрати, гърмежи, убийства. Както е споделил още в деня на атентата един експерт по тероризъм: Ако страната не вземе ограничения, това ще е единствено началото. Аз отново ще повторя, че не ме е боязън и не тичам, а се удрям. Докрай! ”, написа Гешев.

Според вестника новината е доказана и от източници от НСО. Предположението е, че убийството на Красимир Каменов-Къро е обвързвано с тези закани. 

По-рано през днешния ден зам.-шефът на Национална следствена служба Ясен Тодоров уточни, че е обект на следене, само че няма да изиска защита от страната. Заяви още, че позволява хората, които го наблюдават, да са свързани с убийството на известния мафиотски необут. 

 

В четвъртък Висшият правосъден съвет откри процедура по предварително преустановяване на мандата на основния прокурор, откакто заместника му Борислав Сарафов и шестима членове на Висшия правосъден съвет желаеха неговото освобождение. 

 

Отново в четвъртък пък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви на разпит в Софийската градска прокуратура по абсурда. Припомняме още, че Гешев упрекна заместника си Борислав Сарафов, че е опитал да задейства преустановяване на инспекцията в СГП, само че наблюдаващият прокурор - съученик на Гешев - му се обадил да го предизвести. Това докара до взаимни обвинявания сред всички забъркани страни в политически напън върху прокуратурата. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР