Потребителската организация Consumer Reports обяви своя традиционен доклад за състоянието

...
Потребителската организация Consumer Reports обяви своя традиционен доклад за състоянието
Коментари Харесай

Ето кой е най-лошият американски мобилен оператор според Consumer Reports

Потребителската организация Consumer Reports разгласи своя обичаен отчет за положението на мобилните оператори в съединените щати. Анализът се базира на лично изследване на организацията дружно с гласоподаване на нейните членове и резултатите са забавни.

Оказва се, че отпред на класацията излизат единствено дребни местни оператори , до момента в който огромните имена са закотвени на дъното.

Челната тройка се състои от Consumer Cellular, Project Fi и Ting, като евентуално от тях ви е познато единствено името Project Fi. Това е хибрид от WiFi и MVNO (mobile virtual network operator), владеене на Гугъл. Другите два оператора също са от вида “виртуална мобилна мрежа” с предплатени услуги и ниски сметки до 25 $ на месец.

Именно Project Fi получава най-висока оценка за мобилен интернет като цена, скорост и надеждност. Гигантите Verizon и AT&T, които са едни от най-скъпите оператори, пък получават най-ниските оценки там.

Подобно е ситуацията и на T-Mobile , а последният от Голямата четворка – Sprint – е на последното място в подреждането- Операторът получава най-ниските оценки за качество на гласовите диалози и на мобилния интернет.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР