Потребителката на TikTok @abrianacristel намери тайна стая у дома без

...
Потребителката на TikTok @abrianacristel намери тайна стая у дома без
Коментари Харесай

Момиче откри тайна стая без вход и изплаши мрежата

Потребителката на TikTok @abrianacristel откри загадка стая вкъщи без вход и я снима. Видеото, което получи стотици хиляди гледания, изплаши публиката и подсети за демони, мистичност и паралелна действителност.

"Това е толкоз необичайно ", споделя тя и демонстрира просторната стая в непосредствена непосредственост до спалнята на майка си. Тя разкри, че любовникът на майка й е на път да се реалокира в дома им, тъй че фамилията се пробва да разшири пространството. Когато свалили стената на вградения дрешник, видели загадка стая зад нея.

Според авторката на видеото фамилията й се е преместило в тази къща преди три години, само че през цялото това време не са могли да намерят тайната стая.

„ Претърсихме цялата къща и в последна сметка спряхме да търсим “, сподели тя.

Коментаторите бяха сплашени от видеото на @ abrianacristel. „ Вие също мислите, че минали притежатели на жилища са заключили фантом в тази стая и по-късно са блокирали входа, с цел да го задържат там... Или единствено аз имам такива мисли? “, написаха фенове.

„ Седя и се пробвам да схвана за какво са решили да скрият тази стая? Какво се е случило там? ", " Никой ли не е гледал сериала "Haunting of the Hill House? ", "Най-вероятно са държали там дявол, само че защото сте го пуснали, значи сте *** (край) ", написаха в потребителските мрежи.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР