Потребителката на социалната мрежа Х/Туитър @natttheassassin стана главно действащо лице

...
Потребителката на социалната мрежа Х/Туитър @natttheassassin стана главно действащо лице
Коментари Харесай

Дискриминационен коментар разпали мрежите: Жени над 1,70 м не трябва да съществуват

Потребителката на обществената мрежа Х/Туитър @natttheassassin стана основно настоящо лице около дискриминационен коментар за високия растеж на някои дами.

Момичето, което прави наличие, отдадено на известната електронна игра Assasins Creed, разкритикува консуматор от обществената мрежа, съгласно който дами над 1,70 м „ не би трябвало да съществуват “.

Нат, която е с височина от 1,90 м, не се сдържа и разгласява четири свои фотоси и написа сбито: „ 1,90 и живея. Целувки, Серхио “, отсече момичето по адрес на въпросния консуматор.

1,90 y existiendo.

Un besarro Sergio
— Natt (@natttheassassin)
По-късно в различен туит тя написа, че растежът не се избира и помоли потребителят „ да не написа повече нелепости, с цел да запълни личната си празнина “. В резултат на това от ден на ден консуматори започнаха да „ линчуват “ мъжа, изразил мнението си по отношение на височината на дамите.

По-късно потребителят Серхио, провокирал полемиката, се включи и обясни, че не е целял да обиди никого и че написаното от него е било смешка към негова другарка, която била висока 1,73 м.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР