Потребителката на "Instagram" Мария Дякова разказа страшна история, която й

...
Потребителката на "Instagram" Мария Дякова разказа страшна история, която й
Коментари Харесай

Уплашено момиче засне как таксиджия гледа порно пред нея и се самозадоволява

Потребителката на "Instagram " Мария Дякова описа страшна история, която й се случила в Санкт Петербург. В ранната заран момичето извикало такси до летище Пулково, само че водачът почнал да се държи несъответстващо на пътя. Той задавал нецензурни въпроси на пътничката, до момента в който гледал порно на телефона си.

"Започна да ме разпитва. Но бях изтощена, с тресчица, не желаех да приказвам с таксиметровия водач. Тогава чух тон, напомнящ на порнография. Помислих си, че единствено по този начин ми се коства. И тогава той попита по кое време ми е бил първия път, " споделя Мария Дякова.



Това обаче не свършило дотук. Скоро таксиметровият водач се насочил към дейни дейности и се самозадоволил в наличието на онемялото и уплашено момиче.

"Той спря ненадейно, разкопча защитния си колан и сподели: „ Сега, момиче, две минути “ - и стартира да си играе, " продължава Мария Дякова.

Описвайки протичащото се, Мария сподели, че няма задоволително думи и означи, че всичко наподобява като морално обезчестяване.

"Тази заран тази обстановка ми се случи, първоначално беше смешно, само че в този момент не е доста. Това може да се случи на всеки, това е късмет 1 на милион. Все още не знам по какъв начин да работя, само че едно нещо знам сигурно - за това не можете да се мълчи. Не оставайте безразлични. Не знам по какъв начин ще приключи, само че в този момент в никакъв случай няма да се возя сама в такси ", написа момичето в Instagram.



В същото време дамата от Петербург съобщи, че се е оплакала на Citymobil. Представители на компанията се извинили на пътничката, споделили, че ще подхващат дейности против водача и дали на момичето промоционален код за три пътувания. Този отговор обаче не удовлетворил Мария.

В коментар пресслужбата на Citymobil отбелязва, че това държание на водача се смята за недопустимо и удостоверява, че те са се извинили на момичето: „ Започнахме да се оправяме с тази обстановка незабавно щом получихме тъжба от пътничкага: лидерът беше неотложно блокиран за неуместно държание, службата екип за поддръжка се свърза с клиентката и върна парите за пътуването. Шофьорът е блокиран без право на възобновяване. Citymobil ще даде цялата нужна помощ на правоприлагащите органи, в случай че те решат да се свържат с нас. "

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР