Потребителите вече ще могат да добавят нови надписи към файловете,

...
Потребителите вече ще могат да добавят нови надписи към файловете,
Коментари Харесай

WhatsApp ще позволи на потребителите да променят подписа на изпращаните файлове

Потребителите към този момент ще могат да прибавят нови надписи към файловете, които изпращат, в случай че решат да изтрият истинското известие. “Това може да бъде потребно, в случай че настоящият автограф не разказва тъкмо файла или желаете да му предоставите друго изложение ”, споделят специалистите на WABetaInfo.

 

Съобщава се, че новата функционалност работи при изпращане на фотоси, видеоклипове, GIF файлове и документи. Засега е наличен единствено за бета тестери, само че след това ще се популяризира до всички консуматори на месинджъра, разяснява Банкер.

 

Миналата седмица беше открита функционалност за търсене в настройките в бета версията на месинджъра WhatsApp на Android – потребителите откриха бутон за търсене с изображение на лупа в горния десен ъгъл в настройките на месинджъра, когато щракнете, можете да търсите мечтаната функционалност по основни думи.

 

Отбелязва се, че нововъведението ще опрости персонализирането на приложението, както и ще улесни търсенето на мечтаните настройки – потребителите ще могат бързо да намерят мечтаната функционалност.

 

Функцията е налична в бета версията на месинджъра. Кога търсенето в настройките ще се появи в стабилната версия на WhatsApp, не се оповестява.

 

По-рано бе съобшено, че потребителите на WhatsApp към този момент могат да влизат в акаунта си на голям брой устройства.

 

WhatsApp добави нови функционалности в групи и общности: в този момент можете да видите групите, които споделяте с други консуматори. Месинджърът също тества нова функционалност, която ще разреши на потребителите да задават продължителността на престоя в групови чатове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР