Потребителите ще получат достъп до специални събития на компаниятаМаратонките Nike

...
Потребителите ще получат достъп до специални събития на компаниятаМаратонките Nike
Коментари Харесай

Nike пуска маратонки с вграден NFC чип

Потребителите ще получат достъп до специфични събития на компанията

Маратонките Nike AF1 NikeConnect QS NYC отразяват характерната просвета на Ню Йорк

Производителите на спортни артикули интензивно внедряват модерни технологии даже в обувките и облеклата, вграждайки в тях разнообразни цифрови устройства, с цел да предложат нова функционалност на потребителите.
още по тематиката
Неотдавна компанията Nike показа хай-тек маратонките Air Force 1 NikeConnect QS NYC, а в този момент производителят прибавя към тях и NFC чип, който отваря необятно вратите пред потребителите за достъп до специфични мероприятия на Nike.

Самите маратонки AF1 NikeConnect QS NYC отразяват характерната улична просвета на Ню Йорк, което подтиква компанията да сътвори нови благоприятни условия за притежателите на новаторските спортни обувки.

Така да вземем за пример, при свързване на смарт телефона с NFC чипа на Nike Connect потребителят получава разписание на специфичните мероприятия, които провежда компанията.

Все още няма публична информация по кое време Nike ще пусне на пазара маратонките с вграден NFC чип и каква ще бъде цената им. Очаква се Nike Connect с NFC да се появят в магазините към края на април.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР