Потребителите са особено креативни към родните моделки, чалгарки, плеймейтки и

...
Потребителите са особено креативни към родните моделки, чалгарки, плеймейтки и
Коментари Харесай

Мрежата изригна срещу бременната Райкова: Златка - Патка най ти отива!

Потребителите са изключително изобретателни към родните моделки, чалгарки, плеймейтки и бръмчалки като цяло, изключително в случай че би трябвало да им лепнат прякори. След Рени Тъпото или Рени Нобела, както и Ирина Ур@на - от присъединяване им в Брадъра, в този момент те лепнаха етикет и на Златка Райкова.

Последният звучи изключително " ласкаво " и гласи Златка - Патка! А повода за това е малоумието на пенсионираната плеймейтка, най-малко съгласно болшинството дами в нета, доста от които са към този момент родители.

Райкова се появи преди часове в мрежата, наблягайки на това по какъв начин се храни. Или по-точно по какъв начин не се храни в последния месец от бременността си. При все, че й следва раждане напълно скоро, русокоската се хвали, че не желае да пълнее и по тази причина яде като пиле.

Закуската й, която сподели, се състои от мъничко йогурт, няколко ягодки и боровинки, плюс 3-4 орехови ядки. Това е. Крайно незадоволително, както за нея, по този начин и за бебето в корема й, само че кой да мисли за това?! Друг е въпросът, че Райкова не стопира да се мори и във фитнеса, с цел да не се отпуснела, което в този интервал от бременността е повече от нездравословно и рисково.

" Златка - Патка! Това си ти и най ти отива. Как може да си толкоз себична и плиткоумна и какъв образец даваш на тъпите девойки, които също са бременни и желаят да ти подражават?! ", скочиха в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР