Потребителите получават облекчения под различна формаИнтернет става по-достъпен и евтин

...
Потребителите получават облекчения под различна формаИнтернет става по-достъпен и евтин
Коментари Харесай

Телекомите в САЩ отпуснаха безплатен интернет

Потребителите получават облекчения под друга форма

Интернет става по-достъпен и на ниска цена в Съединени американски щати в изискванията на пандемия
(снимка: CC0 Public Domain)

Доставчиците на безжични и интернет услуги в Съединените щати оповестиха краткотрайни ограничения за понижаване на тежестта на онлайн връзките за жителите и бизнеса в изискванията на пандемия от ковид.

Поради ограничаващите ограничения на държавното управление, доста консуматори са принудени да работят от у дома. Също по този начин, в изискванията на обществена отдалеченост, връзките на хората в интернет нарастват, отбелязва Fortune.

Comcast, която доставя услуги под марката Xfinity, разгласи безвъзмезден Wi-Fi за 60 дни, считано от събота, 14 март. Става въпрос за  точки за достъп на публични места и в дребни предприятия, а такива на Xfinity са налични в съвсем всички градове в Съединени американски щати.
още по тематиката
AT&T и Charter Communications също оповестиха 60 дни безвъзмезден Wi-Fi. Много мобилни снабдители, в това число Verizon, вкарват мораториум върху спирането на връзките, заради забавени заплащания.

T-Mobile съобщи, че ще даде безграничен пакет за смарт телефони на всички съществуващи клиенти и ще усили трафика за учебни заведения и възпитаници, употребяващи цифрови стратегии за образование.

Sprint, Comcast и AT&T също отстраниха рестриктивните мерки за трафика, а Cox даде обещание да усили скоростта за транспорт на данни за тарифни пакети с ниска цена.

Действията на телеком операторите в Съединени американски щати са добър образец за това по какъв начин печеливши бизнеси с голяма база от консуматори могат да проявят обществена отговорност в сериозни обстановки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР