Потребителите на Teams скоро ще получат платена абонаментна услуга(снимка: CC0

...
Коментари Харесай

Microsoft подготвя платена услуга Teams Premium


Потребителите на Teams скоро ще получат платена абонаментна услуга
(снимка: CC0 Public Domain)

През февруари Microsoft ще пусне на пазара платена версия Teams Premium на своя известен бизнес месинджър, като в същото време ще лиши безплатната версия на услугата от редица функционалности, заяви The Verge.

Някои от функционалностите на Teams ще станат част от платената версия Teams Premium. Още от декември предходната година потребителите могат да тестват за 30-дневен интервал платената версия.
още по темата
Същевременно Microsoft актуализира наличието на раздела за помощ на Teams, отбелязвайки, че някои до момента обществени функционалности на месинджъра към този момент ще работят единствено с абонамент Premium.

Пълноценното пускане на версия Premium се чака при започване на февруари, само че Microsoft ще резервира съответните функционалности налични в безплатната версия за спомагателен 30-дневен гратисен интервал.

Ето и цялостният лист с функционалности, които ще станат платени:

Всички тези функционалности ще станат недостъпни след 30-дневния гратисен интервал, в случай че премиум абонаментът не е задействан.

Освен това ще е допустимо да се прибавят водни знаци към изображението, с цел да се защитят поверителните данни. Предвижда се също по този начин възбрана за запис на срещи и прекопирване на текстова информация от чат.

Приблизителната цена на абонамента за Teams Premium ще бъде $10 на месец. Microsoft ще разгласи точната сума на абонамента, когато платената услуга стане налична за всички.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР