Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон

...
Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон
Коментари Харесай

Балон "открадна" парите на рожденичка

Потребителите на обществените мрежи споделят занимателно видео, в което балон с хелий " бяга " от рожденичка от Съединени американски щати, отнасяйки със себе си парите, подарени й за празника, заяви " Фокс нюз ".
Необичайната преживелица се е разиграла по-рано през седмицата, когато Ники Уокър е провежда празненство за най-близките си родственици по случай 37-ия си рожден ден.

Семейството на рожденичката взема решение да запише на видео момента, в който тя стартира да разопакова получените дарове. Забавните фрагменти демонстрират по какъв начин Ники отваря кутия с прикован към нея балон. В същия миг " освободеният " балон се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 $, привързани към връвта му като подарък.

Уокър в началото не съумява да разбере какво се случва. След като картинката бързо й се " обяснява ", тя прави скок в опит да " докопа " балона, само че към този момент е късно за интервенция. На рожденичката не й остава друго, с изключение на да наблюдава по какъв начин парите й " прелитат " над оградата.

" Всичко се случи за момент, нямаше късмет да отвръщам. Гледката на отлитащия с парите балон шокира всички ", споделя Ники Уокър. Жената добавя, че към момента не е намерила " откраднатите " пари, само че се надява някой от съседите да я уведоми, в случай че е попаднал на балона с скъпия " товар ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР