Потребителите на социалните медии бяха объркани и възмутени, когато Байдън

...
Потребителите на социалните медии бяха объркани и възмутени, когато Байдън
Коментари Харесай

Байдън е осъден, че твърди, че абортът за „3 триместъра“ не е „при поискване“: „Байдън мисли ли, че има 4-ти?“

Потребителите на обществените медии бяха комплицирани и възмутени, когато Байдън изглеждаше да твърди, че легалният аборт и за трите триместъра не беше „ аборт при поискване “.

По време на предизборната си среща в Лас Вегас в неделя Байдън опълчи върха си по отношение на абортите с някогашния президент Тръмп. Докато настояваше, че ще „ върне Роу против Уейд “, той атакува Тръмп за изказванието, че не желае ограничавания за абортите.

„ Харесва ми по какъв начин в този момент Тръмп споделя, че Байдън е за абортите при поискване. Това не е правилно. Това не сподели Роу против Уейд. Каза трите триместъра и по какъв начин работи ", сподели Байдън.

Много хора показаха, че бременността има единствено три триместъра, което значи, че той признава Роу против, Уейд легализира аборта до раждането с малко ограничавания, които биха могли да се смятат за „ при поискване. “

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приказва по време на предизборно събитие в Pearson Community Center в Лас Вегас, Невада, Съединени американски щати, в неделя, 4...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР