Потребителите на Инстаграм започнаха да се оплакват, че алгоритъмът на

...
Потребителите на Инстаграм започнаха да се оплакват, че алгоритъмът на
Коментари Харесай

В Инстаграм се оплакаха от все повече клипове с кърмене

Потребителите на Инстаграм започнаха да се оплакват, че логаритъмът на платформата демонстрира от ден на ден видеоклипове с " кърмене " в предложените им канали, като означават, че доста от дамите в тези клипове наподобяват като модели на OnlyFans, които се пробват да популяризират платеното си наличие.

Макар че Meta, притежател на Инстаграм и Facebook, не позволява намерено наличие или голота в своите платформи, нейните насоки за общността вършат изключение за изображения и видеоклипове, свързани с " кърмене, моменти от раждането и след раждането, обстановки, свързани със здравето (например след мастектомия, осведоменост за рак на гърдата или интервенция за потвърждаване на пола) или акт на митинг ".

Потребителите на Инстаграм обаче оповестяват за скорошен напор на " тревожно наличие ", което се появява в каналите им, в това число малолетни девойки, култ видеоклипове и модели на OnlyFans, които популяризират каналите си, до момента в който " кърмят " нещо, което наподобява като бебета-играчки.

" В тези видеоклипове няма никакви просветителни фрагменти ", споделя един от потребителите на Reddit и оповестява, че единствено за един ден е блокирал към 20 акаунта за промотиране на OnlyFans.

Десетки други консуматори също са споделили сходни прекарвания, описвайки видеоклипове на дами, които кърмят кукли и подправени бебета, с надписи като " 18-годишна кърмачка " или " уроци по кърмене ".

Един от потребителите на Reddit твърди, че се е свързал с една от създателките на тези видеоклипове, критикувайки я за публикуването на видеоклипове с кърмене, на което моделът сякаш дал отговор, заявявайки, че " хората изцяло прекаляват ".

" Това не е същинско бебе и е просто атрибут, употребен, с цел да се разкрие дупката в Инстаграм. И най-после, през седмицата, в която започнах да обявявам тези видеоклипове, приходите ми от OnlyFans се усилиха до 60 хиляди на месец, тъй че очевидно не всички са съгласни с теб ", твърди неназованият модел на OnlyFans.

Много консуматори също по този начин настояват, че докладването на такова наличие или потреблението на функционалността " не ме интересува " на Инстаграм наподобява не оказва въздействие върху логаритъма, който продължава да предлага нежеланите видеоклипове.

Едно от решенията за попречване на появяването на тези видеоклипове във фийда, предложено от няколко консуматори, беше да се поправят настройките за дискретност на приложението, с цел да се демонстрира по-малко сензитивно наличие, да се включат в черен лист на избрани основни думи в " характерни думи и изречения " и да се " харесва " и търси наличие, което е прелестно, с цел да се образова логаритъмът.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР