Потребителите на Huawei и SQUID вече имат достъп до персонализирани

...
Коментари Харесай

SQUID добави персонализирани спортни новини за Huawei браузър


Потребителите на Huawei и SQUID към този момент имат достъп до персонализирани спортни вести
(снимка: SQUID)

Популярното мобилно приложение SQUID обяви  партньорство с Huawei за даване на персонализирани новинарски услуги в Huawei браузър. Потребителите ще могат да четат за Световното състезание за мъже и дами по волейбол и Евробаскет 2022.
още по темата
Първенството по волейбол за мъже стартира идния уикенд в Полша и Словения. Следващото огромно спортно събитие е Евробаскет 2022, което ще се организира в Чехия, Грузия, Италия и Германия. През септември пък е Световното състезание по волейбол за дами 2022.

Персонализираните новинарски услуги ще бъдат налични на началната страница на Huawei браузър. Там са налични и разнородни категории, като да вземем за пример Спорт, където се разгласяват последните заглавия и резултати от интернационалните и локални спортни събития. Потребителите могат да направляват в главното меню, като избират сред разнообразни новинарски канали.

“Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат повече качествена публицистика и в това време да помогнем на издателите, с които работим, да генерират повече трафик и доходи ”, коментира  партньорството Йохан Отелиус, изпълнителен шеф и създател на SQUID.

Мобилното приложение SQUID поддържа 33 езика, в множеството страни в Европа и Латинска Америка, включително на смарт телефони Huawei с браузъра на компанията. Целта на разработчиците е да дадат на младото потомство елементарен достъп до забавни и съдържателни вести от достоверни източници.

Даунлоуд: / 
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР