Потребителите могат да общуват с текстов чат, аудио и видеоКомуникацията

...
Потребителите могат да общуват с текстов чат, аудио и видеоКомуникацията
Коментари Харесай

Teams и Skype „проговориха” помежду си

Потребителите могат да поддържат връзка с текстов чат, аудио и видео

Комуникацията сред Microsoft Teams и Skype консуматори към този момент е допустима
(снимка: CC0 Public Domain)

Потребителите на Microsoft Teams и Skype към този момент могат да поддържат връзка между тях „ един-към-един ” чрез елементарен текстов чат, гласови диалози и видео сесии, оповестиха от разработчика .  

Тази седмица Microsoft пусна предстоящата потребна функционалност за потребителите на корпоративната платформа Teams. Сега те могат да изпращат известия и да се обаждат на Skype консуматори и назад.

Функцията беше заложена в проектите на Microsoft за развиване на Office 365 още от юли предходната година. Сега компанията стартира да популяризира нововъведението към потребителите.
още по тематиката
Разширената функционалност разрешава на потребителите на Microsoft Teams и Skype да поддържат връзка между тях в самостоятелни текстови чатове, да реализират гласови и видео диалози.

Новата алтернатива е налична в настолните, мобилните (Android и iOS) и уеб версиите на Teams и Skype. Има известни ограничавания – в текстовите чатове не могат да се прибавят емоджи и комплицирано форматиране, не се поддържат групови чатове.

За оптимална продуктивност, разработчиците от Microsoft предлагат на потребителите да употребяват Skype 8.58 или по-нова версия на известния месинджър.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР