Потребители на интернет възнегодуваха и осъдиха модела Ирина Шейк за

...
Потребители на интернет възнегодуваха и осъдиха модела Ирина Шейк за
Коментари Харесай

`Не може да обличаш дете така`: Осъдиха Ирина Шейк за това как е облякла 5-годишната си дъщеря

Потребители на интернет възнегодуваха и осъдиха модела Ирина Шейк за това по какъв начин е облякла 5-годишната Лея по време на разходка. Красавицата бе уловена от папараци да се разхожда с щерка си по улиците на Ню Йорк.

37-годишната рускиня бе видяна от минувачи, които не пропуснаха опцията да създадат фотоси, които след това разбуниха духовете в мрежата.

Често манекенката бива подложена на критика критикувана за прекомерно разголените ѝ тоалети, с които се демонстрира. Понякога Ирина в действителност отива прекомерно надалеч с провокативността си. Този път обаче Шейк си навлече гнева на потребителите не поради имиджа си.



Както казахме към този момент, супермоделът попадна в обективите на нюйоркските папараци, до момента в който се е разхождала с щерка си Лея. Кадрите незабавно попаднаха в мрежата, където Шейк попадна под обстрела на голям брой неоправдателни мнения по отношение на тоалета на щерка ѝ.

Самата звезда от подиума бе облечена в тотално друга одеждa: черен панталон, маратонки, овърсайз бомбър, шапка и очила. Лея бе издокарана в рокля без ръкави с пайети и пера. Визията ѝ бе допълнена от бял чорапогащник, разноцветни кецове и златна панделка на косата.



Интернет потребителите не схванаха облеклото на момичето и осъдиха Ирина за такова неразумно отношение, изразявайки мнението си: „ Не е ли прекомерно рано за бебе да се облича в такива дизайнерски облекла? “, „ Дъщеря ѝ с разголена рокля, а тя облечена топло. "

Заслужава да се означи обаче, че моделът носи топло яке на щерка си в ръцете си и ѝ го е постави,ла когато станало хладно.

Това не е първият път, когато супермодел получава рецензии за тоалета на щерка си. Феновете си спомнят по какъв начин Ирина Шейк бе видяна да се разхожда с Лея при започване на пролетта, облечена в рокля, жълт чорапогащник и ботуши Gucci. След известно време моделката покри щерка си със сакото си. „ Очевидно Ирина се засрами. Горката Лея ”, „ Тя самата се е облякла топло, по какъв начин е допустимо? Изглежда като майка, само че тя не знае по какъв начин вярно да облича детето си “, писаха тогава потребителите.

Припомняме, че Леа де Сиен Шейк Купър е щерка на съветския супермодел Ирина Шейк и американския артист Брадли Купър. Двойката беше дружно четири години и се раздели през 2019 г. Напоследък някогашните сътрудници започнаха да се виждат по-често дружно – и наподобява, че май двойката се е събрала още веднъж. Но към този момент нито Ирина, нито Брадли са дали публични изказвания по този въпрос. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР