Потопете се в света на контрастите с новите епизоди на

...
Потопете се в света на контрастите с новите епизоди на
Коментари Харесай

Неочаквана смърт и разтърсващи обрати в новия сезон на „Опасно изкушение“ от 8 август по bTV

Потопете се в света на контрастите с новите епизоди на вълнуващата поредност

Бутиков, съвременен и непредсказуем, хитовият сериал „ Опасно прелъщение “ ще продължи да вълнува феновете с новия си четвърти сезон, който започва от 8 август (понеделник) от 20:00 ч. по bTV. Неочаквани обрати, нови герои и още по-заплетен сюжет чакат феновете на трагичната поредност, която към този момент пета поредна година е на върха в южната ни съседка.

Новият сезон на „ Опасно прелъщение “ ще започва с дълго чаканото възмездие на Халит. Бизнесменът дава обещание и на трите дами в живота си – Йълдъз, Ендер и Шахика, да се ожени за тях и ги събира облечени в булчински рокли на една и съща гала. Действията и решенията на Халит ще провокират поредност от събития, последствията от които ще костват нечий живот.

Междувременно в живота на Йълдъз, Ендер и Шахика се появява чаровният Чаатай (Берк Октай) – съвременен млад мъж, който печели с лекост вниманието на дамите, само че до момента не е давал очаквания на нито една за съществено обвързване. Срещата му с Йълдъз обаче ще раздруса радикално живота му и ще го накара да се промени.

Сюжетната линия става още по-заплетена, откакто безскрупулната Шахика се дами за бащата на Чаатай – Хасан Али (Ердал Йозячълар) – и взема решение да го убие. А една бомба ще заплаши живота на Йълдъз и Ендер... Коя ще оцелее след гърмежа?!

Любов, пристрастеност и неистини се преплитат в хитовия сериал „ Опасно прелъщение “, а първокласният актьорски състав и качествената игра подсигуряват вълнуващи вечери на феновете пред екрана. Главните функции се извършват от Шеввал Сам, Еда Едже, Несрин Джавадзаде, Берк Октай и други

Епизодите на „ Опасно прелъщение “ са налични до 30 дни след излъчването им в ефира на bTV на btvplus.bg, както и 7 дни в задатък на VOYO.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР