Потапя зрителите в уникални култури на седемте континентаDiscovery TRVLR представя

...
Потапя зрителите в уникални култури на седемте континентаDiscovery TRVLR представя
Коментари Харесай

Discovery създаде VR поредица заедно с Google

Потапя феновете в неповторими култури на седемте континента

Discovery TRVLR показва неповторими култури посредством 360-градусово прекарване

38-серийна поредност „ Discovery TRVLR ”, направена взаимно с Gooogle, ще придвижи феновете на научнопопулярния канал оттатък телевизионния екран, непосредствено в неповторимите култури на локални поданици във всеки един от седемте континента на планетата.

Първата част на поредицата започва на 3 ноември в YouTube и на DiscoveryVR.com, както и в мобилното приложение Discovery VR. Зрителите ще могат да посетят разнообразни континенти посредством VR технологията с новото устройство Гугъл Daydream View, както и с Cardboard. Поредицата може да бъде гледана и в интернет, както и на телефони с операционна система Android или iOS.

Discovery TRVLR е взаимна разработка на екипите на Discovery VR и Гугъл VR. „ Изучавайки неповторими култури посредством 360-градусово прекарване, Discovery TRVLR изследва удивителни ритуали, малко известни обичаи и животозастрашаващи задачи, които придават смисъл на редица локални култури в Северна Америка, Южна Америка, Азия, Австралия, Африка, Антарктида и Европа ”, разясняват от Discovery Communications.

Навлизайки в тези светове, феновете ще бъдат заобиколени от гледки, звуци и истории, които разкриват крайностите на човешката природа. Discovery TRVLR дава на феновете чувството, че интензивно вземат участие в редките открития.



Поредицата се състои от седем елементи, като всяка от тях изследва друг континент. Епизодите се концентрират върху локални поданици като Гурото (the Guru), Ренегатът (The Renegade), Артистът (The Entertainer) и Изследователят (The Explorer) – те ще споделят неповторимите ритуали, обичаи и инициативи, които обгръщат културите им.

Всяка от частите за Северна Америка, Южна Америка, Азия, Африка, Европа и Австралия съдържа по шест епизода, до момента в който тази за Антарктида включва два. Цялата поредност ще показа общо 38 епизода.

Епизодите са написани и режисирани от Адисън О‘Дей и продуцирани от студио Here Be Dragons, като се изключи епизодите от Антарктида, които са режисирани от Бари Поусман и продуцирани от Yes Please Thank You. Творчески продуцент на поредицата е носителят на премия „ Еми ” Сашка Унселд.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР