Посветих се да просвещавам! Но не на всяка цена. В

...
Посветих се да просвещавам! Но не на всяка цена. В
Коментари Харесай

„Посветих се да просвещавам! В следващите години се заемам с хиляди избрани от мен хора…“: полк. Николай Марков започва нещо изненадващо

Посветих се да поучавам! Но не непременно. В идващите години ще науча хиляди определени от мен хора по какъв начин да работят! Във всякаква среда и с огромна успеваемост. Това оповестява специалистът по национална сигурност полк. Николай Марков в собствен пост.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

 

Едно конкретизиране.
Посветих доста години от живота си да изучавам хората по какъв начин да разсъждават. Трезво. И регистрирам положителни резултати. Това е належащо, само че не е задоволително. В идващите години ще науча хиляди определени от мен хора по какъв начин да работят! Във всякаква среда и с огромна успеваемост. Здравият разсъдък, закалената душeвност и верните уменията са в учредена на всеки персонален и професионален триумф. Такива оръжия не се дават във всевъзможни ръце. Разбирам, че всеки желае повече в сравнение с може да даде, само че казусът на давещият се е проблем на самия давещ се. Дори и при най-хубаво предпочитание, не може да се спасят всички. Има хора, които вървят по свои път и той води към личната им крах.
Посветих се да поучавам! Но не непременно.

 

 

 Ето и какви забавни мнения има под поста:

 

За доста от нас сте лъч в тъмнината, Полковник! Бъдете здрав и да Ви закриля Бог! Народа има потребност от хора като Вас, с цел да ни поведете и да научите младежите на родолюбие!

……………………….

Думите Ви са мощни и точни.Когато ги четем,добиваме мощно възприятие за правдивост и вяра.Вижда се,как желаете да отворите очите на хората за истината.

……………………….

За мен сте образец и чест за пагона на същинския, Български офицер!    </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР