Пострадалият шофьор на линейката е в добро общо състояние, но

...
Пострадалият шофьор на линейката е в добро общо състояние, но
Коментари Харесай

Паник бутоните не помагат, медици от Бургас настояват биячите да отидат в затвора

Пострадалият водач на колата за спешна помощ е в положително общо положение, само че е доста изплашен, сподели доктор Димитър Желязков

Екипите ни разполагат с паник бутони в таблетите и в персоналните устройства, а в самата кола има трета връзка с полицията. Въпреки всичко обаче произшествия непрестанно се случват и сътрудниците страдат от това, сподели пред бТВ заместник-началникът на Центъра за незабавна здравна помощ – Бургас доктор Димитър Желязков.

Той разкри, че пребитият водач на колата за спешна помощ е в положително общо положение, само че е доста изплашен. 

„ С комоцио е. Към него е проявена експанзия, която не е провокирана от нищо. Но най-лошото е, че ние няма по какъв начин да мотивираме този човек още веднъж да се върне на работа, да бъде радушен и доблестен “,  обяснява доктор Желязков.

Всичко е направено от наша страна, твърди той.

Служители от незабавната помощ споделят, че са били жертви на експанзия или на побой, разкри кореспондентът Лора Стамастис.

Единственият екип на Спешна помощ в Руен се отзовава на сигнал на произшествие без потърпевши, с цел да пострада той, разяснява тя.

„ Шофьорът и медицинският фелдшер описаха, че са оказали помощ, само че все пак са били нападнати “, сподели пред бТВ ръководителят на КНСБ към ЦСМП-Бургас Климентин Милчев.

„ Нужен е закон за незабавната помощ. Наказанието за нападателите би трябвало да е затвор, тъй като тези хора не ги стопира нищо “, сподели още той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР