Пострадалият е Христо Бардуков, бивш кореспондент на Господарите“Изборната обстановка в

...
Пострадалият е Христо Бардуков, бивш кореспондент на Господарите“Изборната обстановка в
Коментари Харесай

Маскирани биха с палки кандидат кмет

Пострадалият е Христо Бардуков, някогашен сътрудник на „ Господарите “

Изборната конюнктура в Бургаско се нажежи. За пръв път от години насам, кандидат- кмет бе пребит на улицата. Става дума за Христо Бардуков, който се бори за кмет на странджанското село Зидарово. Бърдуков е прочут в района, той живее в Созопол, в чиито покрайнини дефакто се намира Зидарово. Известно време бе сътрудник на „ Господари на ефира “, след това водещ в радио " Веселина ". В момента е претендент за поста, издигтнат от Българска социалистическа партия. Любопитен факт е, че конкурент му е някогашният му тъст /борецът Стойчо Петков/, за чиято щерка Бардуков е женен до 2014 годиная и двамата имат две деца. Бившият тъст е претендент за Зидарово от ГЕРб.

Побоят над него врзриви спокойната политическа акция.

„ Това няма да ме спре да бъда деен, даже в противен случай - ще изкарам всичко на бял свят, дано хората знаят за кого гласоподават “, съобщи претендентът за кмет на Българска социалистическа партия в село Зидарово

Бърдуков вървял по улица в селото и говорел по мобилния си телефон, когато бил атакуван от двама маскирани мъже. Те го напръскали с пикантен спрей и му нанесли побой. Бърдуков обаче бил с отворен мобилен телефон. Приятелят му насреща чул и схванал за протичащото се и мигновено се обадил на тел. 112. Бърдуков  и съумял да се обади и извикал на помощ и  двама свои другари от селото.

Не познавал нападателите си, които избягали в посока центъра на Зидарово.

„ През цялото време просто си мълчаха и удряха с палки. Физически бяха слаби, само че бяха двама “, разяснява кандидат- кметът.
Бардуков има голям брой пострадвания по цялото тяло, счупено ребро и е под наблюдаване поради подозрение за обиден бъбрек, споделиха лекарите. 

Настанен е в УМБАЛ-Бургас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР