Пострадалите от тежката катастрофа с нелегални мигранти край Алдомировци са

...
Пострадалите от тежката катастрофа с нелегални мигранти край Алдомировци са
Коментари Харесай

Какво е състоянието на мигрантите, ранени край Алдомировци?

Пострадалите от тежката злополука с незаконни мигранти край Алдомировци са настанени в три столични лечебни заведения - ИСУЛ, " Пирогов " и болница " Света Анна ".

В ИСУЛ са били настанени шестима. Към момента за наблюдаване остава единствено един, останалите са освободени.

" 6-ма индивида бяха признати при нас в ранните часове тази заран. 4-ма от тях бяха в положително положение, за двама имаше подозрения за повече затруднения. Единият е признат с два счупени лумбални прешлена в Клиниката по неврохирургия. Другият, за който имаше подозрение, че има свободна течност в стомаха, той мина през всевъзможни проучвания, в това число нашият най-хубав ехографист го прегледа. Оказа се, че няма проблем и беше освободен, тъй че към този миг единствено един човек остава при нас ", съобщи Моника Николова, представител на УМБАЛ " Царица Йоана ".

В Окръжна болница са постъпили четирима души сред 15 и 25 години. Само един от четиримата е приет в болница в Клиниката по неврохирургия, той е с комоцио без директна заплаха за живота.

Също четирима потърпевши са настанени в " Пирогов ". Един е в травматологията, един е в неврохирургия, един в лицево-челюстна хирургия и един в хирургичната клиника, съобщи Българска национална телевизия

Пациентите са без непосредствена заплаха за живота.

" Изпратихме шест коли за спешна помощ на мястото. Пострадалите са сред 25 и 30 години, всички са мъже, най-вече афганистанци. Имат пострадвания основно в региона на главата, на гръдния панер, някои са със счупени крака ", добави Катя Сунгарска, представител на Спешна помощ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР