Постоянно нарастващият списък от чатботове с изкуствен интелект има нов

...
Постоянно нарастващият списък от чатботове с изкуствен интелект има нов
Коментари Харесай

Einstein GPT е първият в света генеративен ИИ инструмент за CRM

Постоянно възходящият лист от чатботове с изкуствен интелект има нов участник. Запознайте се с Einstein GPT от Salesforce. Услугата е малко по-различна от останалите, защото е показана като първият в света генеративен ИИ инструмент, който се ползва в система за ръководство на взаимоотношенията с клиентите (CRM). Salesforce е облачно основана софтуерна компания със седалище в Сан Франциско.

За да трансформира ангажираността на клиентите с генеративен изкуствен интелект, Einstein GPT има за цел да достави „ наличие, основано от изкуствен интелект, което да взаимодейства с продажби, услуги, маркетинг, търговия и ИТ в огромен мащаб “, споделя се в прессъобщение от Salesforce.

„ Светът минава през една от най-дълбоките софтуерни промени с възхода на генеративния изкуствен интелект. Това идва в основен миг, защото всяка компания се концентрира върху свързването с клиентите си по по-интелигентни, автоматизирани и персонализирани способи “, споделя Марк Бениоф, основен изпълнителен шеф на Salesforce.

Einstein GPT се трансформира в мощна мощ, защото съчетава личните си ИИ модели с генеративна ИИ технология от нейните обслужващи сътрудници и данни в действително време от Salesforce Data Cloud. Според компанията, клиентите могат да свържат данни с усъвършенстваните ИИ модели на OpenAI или да изберат собствен личен външен модел. През това време те употребяват подкани на натурален език непосредствено в своя CRM, с цел да генерират наличие, което непрестанно се приспособява към изменящата се информация и потребности на клиентите в действителни условия и време.

Връзка с OpenAI за фина конфигурация на преживяването

Компанията също по този начин разкри консолидираното на ChatGPT от OpenAI с частните ИИ модели на Salesforce, с цел да се достави подходящо и надеждно генериране на наличие с изкуствен интелект.

„ Развълнувани сме да използван силата на технологиите на OpenAI към CRM. Това ще разреши на повече хора да се възползват от тази технология и ни разрешава да научим повече за потреблението им в действителния свят, а това е от решаващо значение за виновното създаване и внедряване на изкуствения разсъдък “, споделя Сам Алтман, основен изпълнителен шеф на OpenAI в прессъобщение.

Освен това, Salesforce и OpenAI оповестиха въвеждането на ChatGPT за приложението Slack, което дава нови генерирани от ИИ систематизирания на диалози, принадлежности за изследване, с цел да могат потребителите да научат за всяка тематика и да получат помощ при писане на разнообразни описания.

Salesforce разгласи и стартирането на фонд за генеративен изкуствен интелект (Generative AI Fund) на стойност 250 милиона $ от капиталовия си клон Salesforce Ventures. Инициативата има за цел да насърчи започващата екосистема за създаване на „ виновен, благонадежден и генеративен изкуствен интелект “.

Разнообразие от приложения на Einstein GPT

Комбинацията от ИИ моделите на компанията и огромните езикови модели на пазара може да разреши на клиентите да употребяват подкани на естествени езици за CRM данни, с цел да задействат мощна автоматизация и да основат персонализирано и генерирано от ИИ наличие.

Einstein GPT може да бъде потребен в бранш продажби, услуги и маркетинг със способността си за автоматизирано генериране на персонализирани отговори на сътрудници в чат, сформиране на имейли, обмисляне на срещи и създаване на персонализирано наличие за ангажиране на клиенти и евентуални клиенти.

Разработчиците могат също по този начин да употребяват Einstein GPT, с цел да усилят продуктивността с неговия огромен езиков модел, като употребяват ИИ чат помощник за генериране на код.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР